prokulin eye drops
 • i sigurt
 • i efektshëm
 • me veprim të shpejtë

Përbërja:

1 ml nga tretësira përmban 0,3 mg klorhidrat nafazoline .

Klorhidrati i nafazolinës është substancë që shkakton ngushtimin e enëve të gjakut të syve duke zvogëluar kështu skuqjen e tyre.


Përdorimi:

Proculin-i zbut skuqjen dhe kruajtjen e syve të shkaktuara nga ngacmues të ndryshëm, si:

 • pluhuri;
 • tymi;
 • smogu;
 • të ftohtët;
 • era;
 • dielli;
 • rrezatimi i TV-së;
 • notimi;
 • përdorimi i thjerrëzave;
 • puna me sende fare pranë syve.

Përvec kësaj, Proculin-i i largon simptomat e alergjive të syve të shkaktuara nga:

 • poleni;
 • bari;
 • qimet e kafshëve, etj.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit:

Zakonisht 1-2 pika futen drejt në ( sytë ), më së shumti 4 herë në ditë.


Kohëzgjatja e rekomanduar e trajtimit:

3-4 ditë.


Si ta hapni paketimin:

 • hapeni kapakun;
 • hiqeni unazën;
 • mbylleni kapakun edhe një herë mirë që hapet mbyllësja ;
 • hapeni dhe përdoreni .

Paketimi dhe mënyra e blerjes:

Kutiza e kartonit përmban 1 shishe plastike me 10 ml tretësirë si dhe fletën e udhëzimit për përdoruesin. Proculin-i mund te merret edhe pa recetën e mjekut ( PR).